profiteer nu van onze volume kortingen vanaf 10 stuks                         MAANDACTIE! Gratis verzending vanaf €75,- 

Over Ons

Graag vertellen wij aan  jullie hoe nicotinezakjes.nl tot stand is gekomen en waar wij voor staan. Een aantal jaren geleden zijn wij voor het eerst op vakantie geweest naar Zweden. Het viel ons op dat wij weinig mensen zagen roken en veel mensen een ''zakje'' in hun mond deden. De eerste vraag die bij ons naar boven kwam, WAT IS DIT?  Na ons meerdere keren te hebben verbaast, besloten wij te vragen wat ‘’dit zakje “ nou was. Er werd ons verteld dat het product "Snus" heet en een alternatief is voor roken.

Een aantal weken na de vakantie waren wij toch wel erg benieuwd waarom er zoveel mensen dit product gebruikte en relatief weinig mensen rookten. Toen wij vervolgens research deden naar Snus werden onze vragen beantwoord.

Na wetenschappelijke onderzoeken te hebben bekeken waren wij tot de conclusie gekomen dat Snus een stuk minder schadelijk is dan roken (in ons blog zal hier meer over te lezen zijn). Ook kwamen wij tot het antwoord waarom wij snus nooit eerder gezien hebben. De reden hiervan is dat Snus binnen heel europa, buiten zweden, illegaal is. Er zijn meerdere rechtszaken geweest om Snus volledig binnen Europa te legaliseren, maar tot op heden mag het niet verkocht worden.

De Zweedse producenten zijn hiervoor met een oplossing gekomen, om hun product in Europa te kunnen verkopen. Binnen Europa mag er geen Tabak Snus verkocht worden. De zweedse producent heeft hiervoor een alternatief gemaakt “Nicotine Pouches”.  

De Nicotine zakjes zijn de Zweden zelf zo bevallen, dat in Zweden zelf momenteel meer gebruik gemaakt wordt van de Nicotine zakjes dan van de tabaks variant. Het grootste voordeel van de Nicotine zakjes is dat je dezelfde effecten hebt als met een tabaks variant, alleen komt er minder geur van af en er zit geen tabak in! Ondanks dit blijft het een nicotine product, dus verslavend. Wij adviseren daarom ook niet te beginnen met Nicotine zakjes zonder goede reden.

Doordat wij zijn gevestigd in Zweden, beschikken wij over de mogelijkheid om de beste kwaliteit Nicotine zakjes van Zweedse topmerken voor een betaalbare prijs aan te bieden. Buiten dat wij ons focussen om een zo betaalbaar mogelijke product aan te bieden, vinden wij het ook erg belangrijk dat onze klanten goede service kunnen verwachten, en dit is ook wat wij gaan leveren.

Vestigingsadres: 
långedragsvägen 21
42671
Västra Frölunda, 
Göteborg Sweden

 

Nederlands